28 Ağustos 2016 Pazar

Serbest Tüketici Kimdir? Serbest Tüketici Limiti Ne Kadar?



 İndirimli elektrik kullanımının sizlere birçok faydası vardır. Öncelikle kendi elektrik tedarikçinizi seçerek belirleyeceğiniz size uygun en iyi tarife ile daha hesaplı elektrik kullanacaksınız. İmzalayacağınız sözleşme doğrultusunda şirketiniz veya üretim tesislerinizde kullanılan elektriği en az düzeye indirme fırsatını yakalamış olacaksınız. Tedarikçiniz ile sözleşmeniz sona erdiğinde sözleşme koşullarını yenileyebilir ya da beğenmediğiniz durumları belirterek başka bir elektrik tedarikçi firma ile anlaşabilirsiniz.

http://www.elektraenerji.com.tr/serbest-tuketici

             Elektrik piyasasının serbestleşmesiyle ortaya çıkan serbest tüketici kavramı elektrik tüketicilerini birden fazla seçenekle rahatlatmaya çalışmaktadır. Özel şirketlerden sağlayacağınız elektrik enerjisi sayesinde özellikle üretim konusunda faaliyet gösteren firmalarda elektrik enerjisinden kaynaklanan maliyetler yarı yarıya inecektir. Sürekli makinaların çalıştığı ve enerjinin bol tüketildiği bir işyerine sahipseniz mutlaka serbest tüketici haklarından yararlanarak özel elektrik enerjisi firmalarıyla anlaşmalısınız.

             Sizin belirleyeceğiniz tarifeler doğrultusunda ödeme olanakları ile ucuz elektrik sağlayan firmalar her zaman daha iyi hizmet verecektir. İndirimli elektrik enerjisi kullanmak istiyorsanız mutlaka özel firmalardan yararlanmalısınız. Ev elektriklerinde dahi sınırları aşan faturalarla insanlar oldukça zorlanmaktadır. Bu alternatifleri değerlendirerek bütçenizi daha iyi düzenleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder